Contact

Bereikbaarheid
De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. We zijn tijdens kantoortijden telefonisch te bereiken op 06-12358650. Als u een boodschap inspreekt, noemt u dan duidelijk uw naam en telefoonnummer. U kunt ons ook mailen op info@psy-go.nl.
Ook kunt u buiten kantoortijden de voicemail inspreken of mailen. Op werkdagen reageren wij binnen 24 uur. U kunt zich ook direct aanmelden via het contactformulier. Op dinsdag en op vrijdag is er een telefonisch spreekuur van 12.30 tot 13.00 uur.

Crisissituatie of spoed
Psy-GO! levert geen crisishulpverlening. Mocht er sprake zijn van een crisissituatie dan belt u tijdens kantooruren in eerste instantie naar uw huisarts. Hij of zij zal met u bekijken welke hulp op dat moment het beste voor u is. Buiten kantooruren belt u met de huisartsenpost van uw woonplaats. Het telefoonnummer van de huisartsenpost in Breda is 076-5258500. Via de huisartsenpost kan de crisisdienst van de regionale GGZ instelling worden gebeld en zij nemen contact met u op. Voor de regio tussen Tilburg en Breda/ Etten-Leur is dat GGZ Breburg en voor de regio Roosendaal – Bergen Op zoom is dat GGZWNB.

Psy-GO! De Psychologiepraktijk Breda
Wethouder van Haperenstraat 36H
4813 AM BREDA
06 12358650 | info@psy-go.nl
Gratis parkeren en rolstoeltoegankelijk. De praktijk is in de buurt van de Ikea en van de meubelboulevard in Breda.

Openbaar vervoer
U reist naar Station Breda. Dan loopt u naar het busstation. Vervolgens pakt u Bus 4 naar Princenhage  Halte Nieuwe Heilaarstraat. Vanaf de bushalte is het 4 minuten lopen naar de praktijk. U stapt uit en vervolgt de Nieuwe Heilaarstraat, vervolgens gaat u rechtsaf de Posthoornstraat in. Deze loopt u uit en aan het einde gaat u linksaf. Dan ziet u Medisch Centrum Princenhage aan uw rechterkant. U loopt het gebouw in en dan loopt u de lange gang door. Aan het einde van die gang loopt u onze wachtkamer binnen waar u plaats kan nemen.

Of u pakt Bus 312 richting Roosendaal via Etten-Leur, en stapt u uit bij bushalte Woonboulevard. Vanaf de woonboulevard is het 6 minuten lopen naar de praktijk. U stapt uit en loopt Princenhage in (u laat de woonboulevard dan achter u).Vervolgens loopt u de tweede straat links in, Dit is de Wethouder van Haperenstraat. Halverwege deze weg ziet u aan de linkerkant Medisch Centrum Princenhage. U loopt het Medisch Centrum Princenhage in en dan loopt u de lange gang door. Aan het einde van die gang loopt u onze wachtkamer binnen waar u plaats kan nemen.

Auto
Vanaf Utrecht neemt u de A27. Bij Waalwijk de afslag, onderaan de afslag rechts naar de A59, dan richting de A16 en dan afslag Breda-West Princenhage. Vanaf Roosendaal de A58 en dan afslag Breda-West/Princenhage.