Contact

Psy-GO!
De Psychologiepraktijk Breda
Wethouder van Haperenstraat 36H
4813 AM BREDA
06 12358650

Op dinsdag en op vrijdag is er een telefonisch spreekuur van 12.45 uur tot 13.15 uur.

U kunt ons het beste bellen tijdens kantooruren, op 06-12358650. Als u een boodschap inspreekt, noemt u dan duidelijk uw naam en telefoonnummer. Op kantoordagen bellen wij u binnen 24 uur terug.

www.psy-go.nl/ info@psy-go.nl/ faxnummer 076 5323979

Gratis parkeren en rolstoeltoegankelijk

Openbaar vervoer
U reist naar Station Breda. Dan loopt u naar het busstation. Vervolgens pakt u Bus 4 naar Princenhage  Halte Nieuwe Heilaarstraat. Vanaf de bushalte is dan 4 minuten lopen naar de praktijk. U stapt uit en vervolgt de Nieuwe Heilaarstraat, vervolgens gaat u rechtsaf de Posthoornstraat in. Deze loopt u uit en aan het einde gaat u linksaf. Dan ziet u Medisch Centrum Princenhae aan uw rechterkant. U loopt het Medisch Centrum Princenhage in en dan loopt u de lange gang door. Aan het einde van die gang loopt u onze achtkamer binnen waar u plaats kan nemen.
Of u pakt Bus 312 richting Roosendaal via Etten-Leur, en stapt u uit bij bushalte Woonboulevard. Vanaf de woonboulevard is het 6 minuten lopen naar de praktijk. U stapt uit en loopt Princenhage in (u laat de woonboulevard dan achter u).Vervolgens loopt u de tweede straat links in, Dit is de Wethouder van Haperenstraat. Halverwege deze weg ziet u aan de linkerkant Medisch Centrum Princenhage. U loopt het Medisch Centrum Princenhage in en dan loopt u de lange gang door. Aan het einde van die gang loopt u onze achtkamer binnen waar u plaats kan nemen.
Auto
Vanaf Utrecht neemt u de A27. Bij Waalwijk de afslag, onderaan de afslag rechts naar de A59, dan richting de A16 en dan afslag Breda-West Princenhage
Vanaf Roosendaal de A58 en dan afslag Breda-West/Princenhage.
De praktijk is in de buurt van de Ikea en van de meubelboulevard in Breda.